Sommeraktiviteter

DFUNK Sommercamp (11. - 15. juli 2017)

DFUNK Sommercamp bliver afholdt fra tirsdag den 11. juli – lørdag den 15. juli på Design og Idrætsefterskolen Skamling i Kolding.

DFUNK Sommercamp er for dig, der er vild med workshops (parkour, dans, rap, kunst, teater mm.), sport og fælles madlavning. Du vil blive undervist af professionelle undervisere, og hvis du har lyst, vil du få mulighed for at undervise de andre deltagere i noget, som du er god til - fx. yoga, styrketræning, arabisk sprog eller etiopisk dans. 

På Sommercampen er der, ligesom på Sommerhøjskolen og Naturcampen, mange fællesaktiviteter, som byder på koncert, fest (ingen alkohol), udflugt mm. 

På Sommercampen er der plads til 90 deltagere.

DFUNK Sommerhøjskole bliver afholdt fra tirsdag den 4. juli – lørdag den 8. juli på Brenderup Højskole. 

DFUNK Sommerhøjskole er for dig, der gerne vil fordybe dig i kreativ undervisning. Sommerhøjskolen byder på alt det bedste fra højskolelivet: morgensamling, fællessang og bålhygge. 

Hver dag på sommerhøjskolen får du mellem 4 og 6 timers undervisning på den linje, du har tilmeldt dig. Du kan vælge en af følgende tre linjer (vær opmærksom på at linjerne kan ændre sig):

1)   Dans & musik

2)   Natur & friluftsliv

3)   Kunst

Den sidste dag inviterer vi byens borgere ind til en reception, hvor vi viser, hvad vi har lavet i løbet af opholdet. 

På Sommerhøjskolen er der plads til 55 deltagere. 

Brenderup Højskole er en højskole, som også til dagligt har fokus på kulturmøde gennem debat, kunst og musik. Læs mere om skolens profil her.

DFUNK Naturcamp (4. - 8. juli 2017)

DFUNK Naturcamp bliver afholdt fra tirsdag den 4. juli – lørdag den 8. juli ved Båring Vig (Nordvestfyn).

DFUNK Naturcamp er for dig, der er vild med at være i naturen. Opholdet byder på fem dage med friluftsliv og sjove og lærerige aktiviteter i naturen i al slags vejr (også regnvejr!). DFUNK Naturcamp afholdes for første gang i 2017.

På DFUNK Naturcamp er der ligesom på Sommerhøjskolen kreativ undervisning på forskellige linjer. Hver dag får du mellem 4 og 6 timers undervisning på den linje, du har tilmeldt dig. Du kan vælge en af følgende tre linjer (vær opmærksom på at linjerne kan ændre sig): 

1) Aktiv i naturen
Denne linje er for dig, som ser naturen som din legeplads. Vi udforsker naturen igennem aktive aktiviteter.

2) Opdag naturen 
Denne linje er for dig, der har lyst til at gå på opdagelse og lære om naturen. Vi bruger de ting vi finder i naturen til f.eks. madlavning og kreative projekter.

3) Byg ting i naturen
Denne linje er for dig, som kan lide at bruge dine hænder og skabe ting fra bunden. Vi bruger ting fra naturen til forskellige spændende byggeprojekter.

På Naturcampen er der plads til 55 deltagere. Der er senge til alle deltagere indenfor, så du behøver ikke at sove i telt.

Det har frivillige og deltagere sagt om DFUNK Sommeraktiviteter: 

 

Parisa, 26 år, leder på DFUNK Sommerhøjskole: “Jeg har fået mere energi, mere selvtillid, er mere glad og jeg føler mig ikke alene mere”

 

Soran, 19 år, deltager på DFUNK Sommercamp: ”Det er rigtig spændende at være her, og det gør mig glad. Jeg får energi af det. Jeg har lært en masse nye mennesker at kende, og har allerede aftalt med to nye venner, at de skal komme og besøge mig. I morgen skal jeg undervise de andre i kurdisk dans. Det er jeg god til – næsten”

 

Se presseomtale af DFUNK sommercamp og Sommerhøjskole 2016 her: 

 

TV Syd (klik her). Tim kom til Danmark for 17 år siden som politisk flygtning. Nu vil han gerne hjælpe nytilkomne flygtninge i gang med deres liv i Danmark. Mød ham på DFUNK Sommercamp til Capoeira-workshop.

DR (klik her). Mød Hassan på DFUNK Sommerhøjskole: ”Jeg vil gerne have nye venner. Det kan være svært at få venner i hverdagen, så jeg ville gøre noget ekstra”. 

JydskeVestkysten (klik her). Stemningsrapport fra en kor-workshop på DFUNK Sommercamp

Kristeligt dagblad (klik her) og Familie Journal (klik her). Stemningsrapporter fra DFUNK Sommerhøjskole.

 

DFUNK Sommeraktiviteter er støttet af: