STØT OS

Vil du støtte DFUNK og unge med flygtningebaggrund i Danmark?

 Du kan støtte vores aktiviteter på flere måder.

 

Bliv medlem

Dit medlemskab betyder, at vi kan opnå støtte fra puljer og donorer. Men det er også en måde at vise os og resten af verden, at du bakker op om vores arbejde og interesserer dig for unge flygtninges rettigheder og muligheder i Danmark. Til gengæld vil vi sørge for at holde dig orienteret om alle vores events, aktiviteter og tilbud og om flygtningesituationen generelt.

 

Hvis du er under 30, koster et medlemskab kun 100 kr./årligt.

Hvis du er over 30 kan du tegne seniormedlemskab for 150 kr./kvartal.

Læs medlemsaftalen, og tegn dit medlemskab HER.

 

Bliv bidragyder

For 50 kr om måneden kan du være med til at skabe netværk mellem unge med og uden flygtningebaggrund og give unge flygtninge en stemme i den offentlige debat.

Meld dig som bidragyder HER.

 

Giv et valgfrit bidrag

Du kan til enhver tid donere store og små beløb til os - alt har ret. Det beløb, du ønsker at støtte os med, kan overføres direkte til reg: 8117 konto: 2135102 og markeres med 'donation' samt navn og kontaktoplysninger. Eller kontakt sekretariatet på mail@dfunk.dk for nærmere aftale.

 

Bliv frivillig

Vi søger løbende nye frivillige til vores projekter. Hold godt øje med DFUNKs facebookprofil og nyhederne her på hjemmesiden. Eller skriv en mail med et par ord om dig selv, hvilke aktiviteter du gerne vil være frivillig i og hvor i landet du bor - og send den til mail@dfunk.dk.